Rólunk

Vállalkozásunkat 2002-ben indítottuk, azzal a céllal, hogy Megrendelőinknek egy komplett megoldást nyújtsunk a villamos biztonságtechnika területén. 
16. éves szakmai gyakorlattal gyors, megbízható munkával, kedvező áron vállaljuk - az ország egész területén - épületek, létesítmények időszakos és átadás előtti szabványossági felülvizsgálatait, karbantartását, valamint különböző mérések elkészítését.

A felülvizsgálat szolgáltatás jellegű mely a megrendelői igények teljes figyelembevételével történik. Előzetes egyeztetés után az ajánlat során további kedvezményeket tudok biztosítani a felülvizsgálat jellege, helyszínének körülményei és átláthatósága alapján. Árainkat is a megrendelői igények teljes figyelembe vételével alakítottunk ki, mely lehet egyösszegű, vagy mérési pontonként megadott. 

A vizsgálat során vállaljuk a felmerülő hibák, hiányosságok, átalakítások folyamatos karbantartását és ezekkel járó ismételt felülvizsgálatok elvégzését. 
A folyamatos fejlesztéseknek, az új szabványokból történő ismeretfejlesztő képzéseknek, megbízható munkánknak és rugalmasságunknak, valamint alacsony árainknak köszönhetően elismert helyet vívtunk ki megrendelőinknél. Teljes körben vállaljuk komplett villanyszerelési kivitelezéseket, felújításokat és üzembe helyezéseket

Tisztelettel: 
Szabó Sándor ügyvezető

Greda-vill Kft. - 1224 Budapest, Diósdi utca 44. MOBIL: 06/30 9001971
FAX: 06 1 207-0341 EMAIL: gredavill@gmail.com © Greda-vill Kft. 
 
Villamos biztonságtechnika | Referenciák | Elérhetőség